Bekijk alle »


 

Beschermd wonen

’t Puther Höfke biedt de mogelijkheid tot beschermd wonen. Momenteel verblijven er 11 bewoners binnen ’t Puther Höfke.
De woonvorm en de dagbesteding zijn nauw met elkaar verbonden.
Er wordt 24-uur zorg geboden in de vorm van persoonlijke verzorging, dagbesteding en begeleiding. Alle afspraken worden vastgelegd in een zorgplan.

Team

Binnen ’t Puther Höfke is er een vast team van zorgprofessionals aanwezig: Zorgassistenten, Helpenden, Verzorgenden, Verzorgende IG, (persoonlijk)begeleiders en een verpleegkundige.
Als zorgprofessionals zijn wij eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg die we bieden aan onze bewoners. Maar dit doen en kunnen wij niet alleen. Wij werken samen met de huisartsenpraktijk te Puth. De huisarts is dan ook de hoofdbehandelaar van onze bewoners. Verder werken wij samen met verschillende externe zorgprofessionals (denk hierbij aan fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, maar ook psychologen en een specialist ouderen geneeskundige. Buiten het samenwerken met professionals, werken wij ook samen met stagiaires, vrijwilligers, familie en natuurlijk met de bewoner zelf. Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners zich thuis voelen en werken dan ook samen als een familie.

Om in aanraking te komen voor beschermd wonen, dient de cliënt in het bezit te zijn van een ZZP indicatie in de vorm van PGB.

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de zorgboerderij.

Contactinformatie

Partner van

Sponsor

Erkend leerbedrijf

Aangesloten bij: