Bekijk alle »


 

Dagbesteding

De dagbesteding werkt in haar aanbod van zorg- en begeleiding samen met de Coöperatie Limburgse Zorgboeren (CLZ)

’t Puther Höfke opent haar deuren om 10.00u. Deelnemers dagbesteding worden vanaf 9:15 opgehaald door vervoer vanuit de dagbesteding. De dag begint rustig met koffie en thee. Hierna is er de mogelijkheid om te helpen met het verzorgen van de dieren, het onderhouden van de (moes)tuin, maar ook het helpen met het bereiden van de warme maaltijd. Verder kan er nog een gezelschapsspel gespeeld worden en wordt er regelmatig aan gymnastiek gedaan. Om 13.00 uur wordt de warme maaltijd gezamenlijk genuttigd. Enkele mensen kunnen na het eten helpen met de afwas. Er is ook mogelijkheid tot rusten. De rest van de middag vullen we met activiteiten, variërend van wandelen, spelletjes, muziek, dansen, handwerk en andere (creatieve) bezigheden. Activiteiten worden aangepast op de wensen en behoeften van de deelnemers. Om 17.00 uur wordt iedereen weer naar huis gebracht.

Door ons brede aanbod van activiteiten hebben wij de mogelijkheid om aan te sluiten bij de wensen en behoeften van onze deelnemers. Wij kijken vooral naar wat wel mogelijk is en proberen ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis voelt bij ons.

Wanneer gewenst, ondersteunen wij deelnemers met persoonlijke handelingen, zoals ondersteuning met toiletgang en het aanreiken van medicatie. Alle gemaakte afspraken worden vastgelegd in een begeleidingsplan.

Het vervoer wordt door ons geregeld. De medewerkers en vrijwilligers van de dagbesteding halen de deelnemers op met een bus of auto en brengen ze ook weer naar huis.

U kunt in aanmerking komen voor dagbesteding wanneer u een indicatie hebt. Een indicatie voor dagbesteding kunt u verkrijgen via de gemeente (wmo) of de Wet Langdurige Zorg (WLZ). U kunt ook op particuliere basis deelnemen aan de dagbesteding.

Contactinformatie

Partner van

Sponsor

Erkend leerbedrijf

Aangesloten bij: